SET.ON Kappers

SET.ON Kappers

Bij SET.ON Kappers draait alles om jou en om jouw haar. Je kapsel maakt immers een groot onderdeel uit van je persoonlijkheid.

Welkom bij SET.ON kappers

Jouw persoonlijkheid bepaalt jouw kapsel. Iedereen is uniek. Jouw stijl, jouw gezicht en jouw voorkeuren bepalen wat bij je past. Bij SET.ON Kappers adviseren we je graag over de mogelijkheden.

Over seton kappers
Seton beleving voor dames

Een afspraak bij SET.ON kappers is voor jou hét moment om helemaal tot rust te komen en even volledige aandacht voor jezelf. Eén waar je elke keer weer naar uitkijkt!

Seton Beauty Behandeling

Wij creëren een style dat perfect bij jóu past. Of het nu knippen is in een vorm of kleuren als een pallet, Wij maken van een ‘gewone’ afspraak bij de kapper een belevenis.

SET.ON kappers maakt gebruik van eco friendly en cruelty free, haircare producten met de beste ingrediënten uit de natuur en zijn bovendien parabeen- en sulfaatvrij!

Bij SET.ON draait alles om jou en om je haar. Je kapsel maakt namelijk je persoonlijkheid.

Ontmoet ons Team

Met Passie voor Haar

Seton Marjolein

Marjolein

Art.Director & Kleur.Specialist

Ik wil klanten het allerbeste advies geven en een kapsel creëren die perfect passen bij de persoonlijkheid van mensen. Ik ben gespecialiseerd in het knippen en stylen van kort haar. Geef je over aan een geheel nieuwe look en laat je verrassen door mijn creativiteit en jarenlange ervaring, ook op het gebied van kleuradvies.

Seton Carola

Carola

Top.Stylist

Het kappersvak is een sociaal en creatief beroep en dat past bij mij. Ik ben een mensenmens. Ik vind het bijzonder dat ik aan een stukje sieraad van klanten mag zitten en hen nog mooier mag maken dan ze al zijn. Ik hou zelf van draagbare kapsels: sportief, casual en stoer. Mijn ideeën haal ik uit magazines, het straatbeeld en tv-programma’s.

Seton Bonita

Bonita

Master.Stylist, Kleur.Specialist & Beauty.Artist

Ik ben gespecialiseerd in het knippen en stylen van alle haartypes. Het leuke is dat je alles kan aanbieden bijv. mooie updo’s maken en krullend haar knippen. Ik vind het belangrijk de trends te volgen. Ik ben Beauty Artist dus naast dat ik Top.Stylist ben, ben ik ook Make-up artist en Wenkbrauw & Wimper specialist. Voor het kleuren & epileren van wenkbrauwen tot een Wimperlift of Wimperextensions, en de perfecte make-up look. Het kan allemaal!

Maude

Stylist

Ik word blij van alle mogelijkheden van haar en hoe het beweegt. Door met de juiste technieken het mooiste effect te creëren. Om met details, groot en klein, een kapsel het verlengstuk van iemands stijl en persoonlijkheid te laten zijn.

Seton Loving Lashes

Loving.Lashes

Brow.stylist & Wimper.specialist

Ik ben gecertificeerd wenkbrauw en wimper specialist.

Hiervoor heb ik meerdere opleidingen gevolgd en daardoor kan ik garanderen dat een goede wenkbrauw vorm of de manier hoe wimpers gezet worden, echt een verschil kan maken. Ik hou van precisie werk omdat je elk detail terug kan zien. Het totale plaatje is waarvoor ik ga. Ik neem graag de tijd voor je en nodig je uit een kijkje te nemen in de Beauty salon.

Elly

Gastvrouw

Ik werk als gastvrouw bij SET.ON kappers om te zorgen dat klanten zich prettig voelen in de salon. Een afspraak bij ons, betekent een verwenmoment voor de klant van begin tot eind. Ik probeer daaraan bij te dragen door iedereen te helpen en vragen duidelijk te beantwoorden. De koffie en thee staan altijd klaar!

Boek direct een afspraak in.

Heb je een vraag? Stel hem gerust.