DE SET.ON BELEVING

DE SET.ON BELEVING

Wij creëren het kapsel dat perfect bij jóu past. We nemen uitgebreid de tijd voor je. Een kappersafspraak is voor jou hét moment om helemaal tot rust te komen en even volledige aandacht voor jezelf. Even niets aan je hoofd, behalve onze Art.Director, Master.Stylist, Top.Stylist of Stylist. Wij maken van een ‘gewone’ afspraak bij de kapper een belevenis. Eén waar je elke keer weer naar uitkijkt!

Jouw eigen Kapper

Bij SET.ON Kappers werken we met een uniek systeem. Ons team is ingedeeld in vijf niveaus: Art.Director, Master.stylist, Top.Stylist, Stylist en Junior.Stylist. Wil je goed geknipt worden? Kies dan voor een Stylist. Toch liever iets extra? Dan staat onze Top.Stylist voor je klaar. Wil je verrast worden en je helemaal overgeven aan je kapper? Dan maak je een afspraak met een van onze Art.Directors.

SET.ON Stylist

Al onze stylisten zijn intern opgeleid en beheersen de basistechnieken naar onze SET.ON standaarden. Onze stylisten zijn jong, energiek, modern en begrijpen jou als klant. Ze volgen nog wekelijks trainingen/opleidingen om de technieken van het kappersvak te verfijnen en te combineren. Zo kunnen ze jouw kapsel nog beter personaliseren!

SET.ON Top.Stylist

De Top.stylisten zijn getraind in de nieuwste technieken van het vak, ze kunnen een kapsel personaliseren en problemen in het kapsel ontdekken, verbeteren & oplossen.
Voor jou betekend dit dat je de volle SET.ON beleving krijgt die wij willen geven incl. alle producten die daarbij nodig zijn om te gebruiken voor thuis.

SET.ON Master.Stylist

Wil jij een complete beleving en advies, wil jij je helemaal laten verrassen welk kapsel met welke kleur het mooiste bij jou past of wil jij het beste voor je haar en kapsel, dan is de Master.Stylist een goede keuze voor jou.

SET.ON Art.Director

De Art.Director is een van de eigenaren van SET.ON Kappers. Uiteraard dragen zij hun eigen filosofie uit, zijn ze de opleiders van het team en eindverantwoordelijk. Wil jij je helemaal laten verrassen of ben je benieuwd welk kapsel met welke kleur het mooiste bij jou past? Geef je over!

SET.ON Junior.Stylist

De Junior.Stylist is in opleiding van het kappersvak en heeft de eerste delen van onze interne SET.ON trainingen behaald. Junior.Stylisten knippen kinderen t/m 12 jaar.

SET.ON Colorist

Wil je een complete of een kleur uitgroei gekleurd hebben? Dan kun je bij onze Colorist terecht.

SET.ON kappers knipt een balans tussen vorm en stijl.

Seton Haircut & Styling

Haar is een verlengstuk van jouw persoonlijkheid en levensstijl, SET.ON kappers knipt een balans tussen vorm en stijl.

Seton Behandeling Colors

Eén kleur op maat passend bij jouw huid en wens.

Seton color specials

We gebruiken jouw haar als canvas om een uniek, op maat gemaakt, kleurenpalet te creëren, aangepast op jouw kapsel.

Seton Beauty Behandeling

Zelfvertrouwen geeft een vrouw power, daarom is haar en make.up belangrijk. Een glamorous look zorgt voor een vrouw die wat anders uit wilt stralen.

Seton Haircare

“We take care of your hair”. We ontgiften en verzorgen je haar met een heerlijke massage, zodat je straalt met gezond, glanzend haar.

Seton Partylook

Maak een stijlvolle entree op een party van je vrienden of maak tijd voor jezelf voor een gezellig avondje uit. Set.on kappers & visagisten maken graag jouw party.look glamorous en beautiful zodat jij de hele avond kan stralen.

Boek direct een afspraak in.

Heb je een vraag? Stel hem gerust.