HAIR.CARE

HAIR.CARE

“We take care of your hair”. We ontgiften en verzorgen je haar met een heerlijke massage, zodat je straalt met gezond, glanzend haar.

K18

Is je haar beschadigd door chemische behandelingen zoals blonderen en kleuren, is het beschadigd door het gebruik door stylen met een stijltang of is je haar toe aan een herstelkuur? Dan is K18 de oplossing. K18 is het eerste product dat biomimetica gebruikt om keratine ketens opnieuw te verbinden. Het resultaat is zacht, glad en sterk haar met veerkracht dat aanvoelt als nieuw. K18 Geeft GEEN tijdelijk effect.

Hoe meer beschadigingen in het haar, hoe groter het resultaat. Daarnaast is K18 zeer geschikt als voorbehandeling voor een chemische behandeling om beschadiging voor te zijn.

  • Vanaf € 26,00

Kevin.Murphy.Masque

Dit masker geeft je haar een boost, helpt haarbreuk te verminderen en haalt de natuurlijke glans van je haar weer naar voren. Zie het als een dagje mini spa voor je haar! We kiezen het beste Kevin Murphy Masque voor jouw haar.

  • € 14,00

Detox

Om jouw haar helemaal ‘schoon’ te maken gebruiken we URBAN ALCHEMY. Deze detox is diep reinigend waardoor andere haarproducten betere resultaten opleveren. Het verwijdert mineralen en siliconen die opgehoopt zijn in het haar en verwijdert chloor en metalen die zich hebben opgestapeld in het haar als gevolg van hard of zwemwater.

Ook neemt deze detox plastic resten, groene tinten en medicijnen die anders een kleurresultaat negatief beïnvloeden weg. De hoge dosering vitamine c in deze behandeling versterkt de haarstructuur. Deze behandeling wordt altijd toegepast voor Change.Me.

  • € 28,50

SET.ON kappers knipt een balans tussen vorm en stijl.

Seton Haircut & Styling

Haar is een verlengstuk van jouw persoonlijkheid en levensstijl, SET.ON kappers knipt een balans tussen vorm en stijl.

Seton Behandeling Colors

Eén kleur op maat passend bij jouw huid en wens.

Seton color specials

We gebruiken jouw haar als canvas om een uniek, op maat gemaakt, kleurenpalet te creëren, aangepast op jouw kapsel.

Seton Beauty Behandeling

Zelfvertrouwen geeft een vrouw power, daarom is haar en make.up belangrijk. Een glamorous look zorgt voor een vrouw die wat anders uit wilt stralen.

Seton Haircare

“We take care of your hair”. We ontgiften en verzorgen je haar met een heerlijke massage, zodat je straalt met gezond, glanzend haar.

Seton Partylook

Maak een stijlvolle entree op een party van je vrienden of maak tijd voor jezelf voor een gezellig avondje uit. Set.on kappers & visagisten maken graag jouw party.look glamorous en beautiful zodat jij de hele avond kan stralen.

Boek direct een afspraak in.

Heb je een vraag? Stel hem gerust.