COLOR.SPECIALS

COLOR.SPECIALS

We gebruiken jouw haar als canvas om een uniek, op maat gemaakt, kleurenpalet te creëren, aangepast op jouw kapsel.

Flying.Colors

Wist je dat een klein accent in je haar een groot verschil kan maken? Flying colors geeft je haar een mooi schaduweffect aan de voorkant of juist aan de zijkant. Een leuk accent dat je nieuwe kapsel optimaal laat uitkomen!

  • Vanaf € 38,00

High.Lights/Low.Lights

Met highlights of lowlights kun je je haar heel natuurlijk laten overkomen. Het zijn subtiele kleurverschillen die je kapsel nog iets meer verfijning geven. Kleine accenten die een uiting zijn van je persoonlijke stijl.

  • Vanaf € 74,00

Balayage/Painting

Balayage is een Franse kleurtechniek die al sinds de jaren 70 bestaat. Het betekent letterlijk ‘vegen’. De techniek is heel geschikt om highlights en lowlights mee te maken. We brengen het kleurproduct aan met de losse hand, waardoor je kapsel hele natuurlijke kleureffecten krijgt met meer glans en diepte. Door de subtiele kleuring komt er niet snel uitgroei tevoorschijn. Door gebruik van veel verschillende kleuren die in elkaar overlopen, lijkt het haar natuurlijk opgelicht.

  • Balayage/Painting

  • Balayage/Painting & Toner

  • Vanaf € 132,50

  • Vanaf € 178,00

Change.Me

Soms heb je opeens zin om je kleur drastisch te veranderen, bijvoorbeeld van donkerbruin naar blond. Wat ook kan is dat je opgebouwde kleuren in je haar ziet en die je weg wilt hebben. Deze kleurbehandeling noemen we een kleurcorrectie. Dit kan wel eens een hele dag in beslag nemen of zelfs nog meerdere behandelingen erna nodig hebben!

Met jaren technische en creatieve ervaring zijn deze behandelingen bij onze Kleur.Specialisten te reserveren. Zij kunnen je het beste advies geven, maar wel altijd met behoud van je haar en streven naar een goede kwaliteit haar.

  • Prijs op aanvraag. Een consult is van te voren gewenst.

SET.ON kappers knipt een balans tussen vorm en stijl.

Seton Haircut & Styling

Haar is een verlengstuk van jouw persoonlijkheid en levensstijl, SET.ON kappers knipt een balans tussen vorm en stijl.

Seton Behandeling Colors

Eén kleur op maat passend bij jouw huid en wens.

Seton color specials

We gebruiken jouw haar als canvas om een uniek, op maat gemaakt, kleurenpalet te creëren, aangepast op jouw kapsel.

Seton Beauty Behandeling

Zelfvertrouwen geeft een vrouw power, daarom is haar en make.up belangrijk. Een glamorous look zorgt voor een vrouw die wat anders uit wilt stralen.

Seton Haircare

“We take care of your hair”. We ontgiften en verzorgen je haar met een heerlijke massage, zodat je straalt met gezond, glanzend haar.

Seton Partylook

Maak een stijlvolle entree op een party van je vrienden of maak tijd voor jezelf voor een gezellig avondje uit. Set.on kappers & visagisten maken graag jouw party.look glamorous en beautiful zodat jij de hele avond kan stralen.

Boek direct een afspraak in.

Heb je een vraag? Stel hem gerust.