SET.ON MAN.Cave

SET.ON MAN.Cave

Bij mannen draait het niet alleen om mode… Het draait om het creëren van een persoonlijke stijl die aansluit bij jouw lifestyle!

Welkom bij S.O.M.C.

Veel mannen keren terug naar de barbier voor een speciale scheerbeurt of baard shape. Anderen komen naar SET.ON Man.Cave voor een toonaangevende look of knipbeurt. Bij de nieuwe barbiers die het verleden en het heden mixen krijg je uitgebreide aandacht naar wens.

Een afspraak is voor jou hét moment om helemaal tot rust te komen en even volledige aandacht voor jezelf. Even niets aan je hoofd, behalve onze barbier of meester.barbier.

Onze SET.ON barbers zijn getraind om de traditie van de speciale verzorgingsrituelen voor mannen te doen herleven, terwijl we up-to-date blijven.

MUST.HAVES voor de schoonheid van de man. S.O.M.C. eert de traditie van de verzorging van mannen met een uitgebreide productenlijn & tools.

Bij SET.ON draait alles om jou en om je haar. Je kapsel maakt namelijk je persoonlijkheid.

Ontmoet ons Team

Met Passie voor Haar

J’roen

Meester.Barbier

Ik ben opgegroeid in de barbershops in Rotterdam met een gezonde dosis punk rock en streetstyle waardoor ik een DIY attitude creëerde. Met jarenlange ervaring in de kapperswereld ligt mijn hart.

Ik combineer handmade technieken en mijn liefde voor het barbiervak met een breed scala aan invloeden puttend uit motorrijden, sport, streetwise en muzikale subculturen.

Maude

Barbier

Ik word blij van alle mogelijkheden van haar en hoe het beweegt. Door met de juiste technieken het mooiste effect te creëren. Om met details, groot en klein, een kapsel het verlengstuk van iemands stijl en persoonlijkheid te laten zijn.

Elly

Gastvrouw

Ik werk als gastvrouw bij SET.ON kappers om te zorgen dat klanten zich prettig voelen in de salon. Een afspraak bij ons, betekent een verwenmoment voor de klant van begin tot eind. Ik probeer daaraan bij te dragen door iedereen te helpen en vragen duidelijk te beantwoorden. De koffie en thee staan altijd klaar!

Boek direct een afspraak in.

Heb je een vraag? Stel hem gerust.