DE SET.ON BELEVING

DE SET.ON BELEVING

De Barbershop was voor Generaties lang de tempel van de mannelijke schoonheid. een ‘social hotspot’ waar mannen van alle rangen en standen bijeenkwamen en zich thuis voelden. SET.ON Mancave is een compleet nieuwe opzet, de kunst van het traditionele barbering met een actuele en toekomstige visie. Mannen die er goed verzorgt uit willen zien.

Jouw eigen Barbier

Bij de SET.ON Man.Cave werken we met een uniek systeem. Ons team is ingedeeld in drie niveaus: Meester.Barbier, Barbier en Junior.Barbier. Wil je goed geknipt worden? Kies dan voor een Barbier. Toch liever iets extra? Wil je verrast worden en je helemaal overgeven aan je barbier? Dan maak je een afspraak met de Meester.Barbier.

SET.ON Barbier

Onze Barbiers zijn intern opgeleid en beheersen de basistechnieken naar onze SET.ON Man.Cave standaarden. Onze Barbiers zijn jong, energiek, modern en begrijpen jou als klant. Ze volgen nog wekelijks trainingen.opleidingen om de technieken van het barbiers-en kappersvak te verfijnen en te combineren. Zo kunnen ze jouw kapsel of baard nog beter personaliseren!

SET.ON Meester.Barbier

De Meester.Barbier is een van de eigenaren van SET.ON Kappers. Uiteraard dragen zij hun eigen filosofie uit, zijn ze de opleiders van het team en eindverantwoordelijk. Wil jij je helemaal laten verrassen of ben je benieuwd welk kapsel of welke vorm baard het mooiste bij jou past? Wil jij een compleet advies? Vraag dan naar de Meester.Barbier en samen bepalen we wat bij jou past!

SET.ON Junior.Barbier

De Junior.Barbier is in opleiding van het barbersvak en heeft de eerste delen van onze interne SET.ON trainingen behaald. Junior.Barbiers knippen kinderen t/m 12 jaar.

SET.ON Stylisten

Naast Barbiers werken ook onze stylisten in de Man.Cave. Het verschil tussen een haarstylist en een barbier is dat een barbier ook de baard en snor knipt, scheert en verzorgt. Een stylist knipt vaak enkel het hoofdhaar. Word je liever door onze stylisten geknipt en laat je een barber je baard verzorgen? Geen probleem!

Het oude ambacht van het mannen scheren.

Met het bijbehorende luxe gevoel.

Voor een mooi geknipte coupe, van business look tot trendy haircut.

Het moment om te ontspannen, met warme doeken, een vlijmscherp scheermes, voor een strak gestylde baard of een gladgeschoren gezicht.

Ben jij de man die er compleet verzorgt uit wil zien? Neem eens de tijd voor jezelf en combineer een haircut met een van de facials.

Boek direct een afspraak in.

Heb je een vraag? Stel hem gerust.