BEAUTY

BEAUTY

Zelfvertrouwen geeft een vrouw power, daarom is haar en make.up belangrijk. Een glamorous look zorgt voor een vrouw die wat anders uit wilt stralen.

Touch.Up

Je krijgt vrijblijvend Make.Up advies en een Touch.Up om een ervaring te beleven met mineralogie.

Natural Make.Up

Wil je een dag/avond make.up om even extra te stralen? Heb je wat te vieren?

 • € 45,50

Glam.Look

Heb je een feestje of een fotoshoot en wil je echt uitpakken inclusief kunstwimpers?

 • € 87,50

Brow.Tint & Shape

Wist je dat 80% van je gezichtsuitdrukking bepaald wordt door de wenkbrauw? Het juist in vorm brengen en kleuren van de wenkbrauw is belangrijk voor je uitstraling. Heb je advies nodig? Dan kun je een afspraak inplannen voor het verven en epileren van je wenkbrauwen. Zo maken we samen met jou een stappenplan voor de perfecte wenkbrauw bij jouw gezicht.

Het is belangrijk dat je de eerste afspraak bij ons inplant nadat jezelf jouw wenkbrauwen voor 4 weken met rust gelaten hebt. Zodat de wenkbrauwen kunnen groeien en we er de voor jouw geschikte vorm in kunnen maken.

 • Vanaf € 15,00

Brow.Lift

Bij de ‘brow.lift’ worden de natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst. Dit wordt gedaan met speciale ‘brow lift lotion’. Hierdoor ogen je wenkbrauwen meteen veel voller & strakker. Dit is ideaal als je last hebt van haartjes die de andere kant op gaan of als je een ‘fluffy’ brow wilt waarvan de haartjes omhoog staan.

Ook als je een dunne wenkbrauw gekregen hebt door overmatig epileren, kunt je een volle wenkbrauw door deze behandeling. De wenkbrauwlift is een complete behandeling, inclusief verven & shapen (waxen, tweezen en stylen) van de wenkbrauwen.

 • Vanaf € 45,00

LVL.Wimperlift

Bij een LVL-wimperlift (Lash Volume Lift) worden je eigen wimpers gelift vanaf de haarwortel door middel van siliconenpads. Deze zijn er in verschillende maten. Daarnaast wordt er een speciale lotionformule over om de wimpers aangebracht om deze vast te zetten. Ideaal voor als je niet tegen de lijm van de wimperextensions kunt of een natuurlijker effect wilt. Het is geschikt voor korte of lange wimpers.

Daarna worden je wimpers zwart geverfd. Dit geeft het een mooie open blik. Deze behandeling is niet schadelijk voor je eigen wimpers, geeft een natuurlijk effect en je hebt geen wimperkrultang meer nodig! Je wimpers blijven 4-6 weken goed.

 • Vanaf € 55,00

Gezicht.Waxen

Je gezicht is het eerst wat je ziet en draagt veel bij aan jouw identiteit. Het verzorgen van je gezicht geeft meer zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat je straalt!

Ontharen kan onderdeel zijn van jouw gezichtsverzorging. Er zijn verschillende manieren om te ontharen. Door gebruik van wax (hecht zich alleen aan de haartjes). Hierdoor doet het veel minder pijn en kan ik grotere oppervlaktes in een keer meenemen.

Het voordeel van waxen is dat hoe vaker je de behandeling doet, hoe minder de beharing word en het langer het weg blijft. Last van dons en/of ongewenste haartjes in het gezicht? Maak snel een afspraak!

 • Bovenlip
 • Kin
 • Bovenlip en Kin

 • Kaaklijn (incl. kin)
 • Bovenlip, Kaaklijn en Kin waxen
 • € 9,00
 • € 9,00
 • € 16,00
 • € 18,00
 • € 27,00

SET.ON kappers knipt een balans tussen vorm en stijl.

Seton Haircut & Styling

Haar is een verlengstuk van jouw persoonlijkheid en levensstijl, SET.ON kappers knipt een balans tussen vorm en stijl.

Seton Behandeling Colors

Eén kleur op maat passend bij jouw huid en wens.

Seton color specials

We gebruiken jouw haar als canvas om een uniek, op maat gemaakt, kleurenpalet te creëren, aangepast op jouw kapsel.

Seton Beauty Behandeling

Zelfvertrouwen geeft een vrouw power, daarom is haar en make.up belangrijk. Een glamorous look zorgt voor een vrouw die wat anders uit wilt stralen.

Seton Haircare

“We take care of your hair”. We ontgiften en verzorgen je haar met een heerlijke massage, zodat je straalt met gezond, glanzend haar.

Seton Partylook

Maak een stijlvolle entree op een party van je vrienden of maak tijd voor jezelf voor een gezellig avondje uit. Set.on kappers & visagisten maken graag jouw party.look glamorous en beautiful zodat jij de hele avond kan stralen.

Boek direct een afspraak in.

Heb je een vraag? Stel hem gerust.